1) اولین مورد قابل توجه در بالابرهای خانگی نوع برق مصرفی است که ظرفیت کابین را باتوجه به برق ساختمان تعیین می کنند.
اکثر منازل فاقد برق سه فاز هستند سعی بر آن است که از کابین های سبک تر استفاده شود با این کار می توان وزن کابین را کاهش داده و ظرفیت ان را افزایش داد.
از کابین های سبک و مرقوم به صرفه می توان به کابین های تمام ام دی اف و الومینیوم اشاره نمود. در مورد کابین های تقریبا سنگین هم می توان کابین های اسانسوری نام برد که با تزیینات متفاوت قابل اجراست.
2) مورد دوم صدای موتورو پمپ بالابر هیدرولیکی است که برای بسیاری از مصرف کنندگان قابل توجه می باشد که به سفارش خریدار می توان از پمپ های اسکرو(کم صدا) و موتورهای مستغرق(غرق در روغن) استفاده نمود.
3) مورد دیگری که قابل توجه می باشد نحوه حرکت کابین است که می توان با شیربرقی آنرا کنترل نمود. شیربرقی های بلوکی با قطع و وصل شدن برق درجا مسیر روغن را باز و بسته می کنند که باعث ضربه در توقف و راه اندازی کابین می شود که برای جلوگیری این امر بنا به سفارش خریدار می توان از شیربرقی های بلین که ساخت کشور آلمان هستند استفاده نمود.
این شیربرقی از تک بوبین تا چهاربوبین موجود می باشد که نسبت به شرایط بالابر هیدرولیکی قابل استفاده می باشد.
4) مورد چهارم درب انتخاب درب کابین و درب طبقات می باشد. انتخاب درب ها نسبت به انتخاب کابین و فضای موجود قابل تغییر می باشد.
در بعضی موارد به دلیل نبودن فضای کافی امکان نصب درب کابین وجود ندارد با نصب فتوسل پرده ای تا حدی از خطر نبود درب کابین کاهش داد.
5)استفاده از نوع قطعات جانبی،تابلو برق،درایو،تزیینات کابین و نمای بیرونی بالابر هیدرولیکی که اجرای همه این موارد باتوجه به نظر مصرف کننده صورت می پذیرد.